Magunkról

MAGUNKRÓL

 

Mindannyiunkat rengeteg kép, érzés, fény, árnyék, szín vesz körül, millió féle érzelem hullámzik át rajtunk nap mint nap. A film azért olyan hatásos, mert arra tesz kísérletet, hogy ezeket a részleteket egésszé gyúrja, a néző elé tárva felismeréseket kelthessen benne. A jó filmes képes rá, hogy megállítsa az időt.

 

Ezért lesz a pillanat MINDIG JELEN!


A Planet Film Studio – fenállásának több mint másfél évtizede alatt – a filmes műfajok mindegyikében számtalan alkotást, filmet tett – és fog tenni – a nagyérdemű képernyőre.

Játék- és dokumentumfilm, zenés videoklip, koncert- és fesztiválfilm, televíziós magazinműsor,  báb- és gyurmafilm, animáció, online magazinokban megjelenő bejátszók – ők a filmes karneválunk táncosai.

A filmes felvételi és utómunka eszközök manapság egyre szélesebb körben, egyre egyszerűbben elérhetővé válnak – akár a mobiltelefonoddal is forgathatsz vicces, megkapó történeteket. Ezért – ahogyan ma már mindenki disc jockey – úgy mindenki filmes is. Érdemes azonban ezt a tézist egy pillanat erejéig átgondolni.

Mit jelent a film? Mit jelent egy történet megfilmesítése? Mit jelent egy marketing stratégia filmnyelvi eszközökkel való – minél hatékonyabban, a célközönség számára minél vonzóbb – kommunikálása, tálalása?

Azt jelenti, hogy végiggondoltuk: az elejétől a végéig, minden apró részletét.

Mire felvirrad a nagy nap és nemsokára elhangzik az első ’tessék’, elsőt csap a csapó, a fim tulajdonképpen már készen van – papíron és a képzeletben – már csak felvesszük.

Nem szeretünk képzavarban lenni, ezért nem is szoktunk. A profit onnan ismered fel, hogy külső szemlélőként a filmkészítés teljes folyamata során úgy tűnik majd számodra – mindez pusztán játék.

Minden cég életében elérkezik az a pillanat, amikor szolgáltatásával, termékével kilépne a nagyvilág színe elé. Az elegáns, humoros, megható, elgondolkodtató film valamelyikével, vagy mindegyikével felvértezett kampány biztosabban nyer piacot, hamarabb ismerteti meg a célcsoporttal a brandet, szolgáltatást, terméket.

A Planet tudja, hogy a minőségi “alapanyag“ ebben a szakmában is mindennek a kezdete. Ezért dolgozunk,

- felkészült, tapasztalt szakemberekkel,

- a legújabb technikákkal,

- a legújabb trendeket követve,

- kreatív ötletek alapján,

- megrendelőinkkel maximális elégedettségre, harmóniára törekedve!

 

A Planet, amellett, hogy filmeket készít, reklám kampányok esetében sokszor részt vesz a kommunikációs munkában, ezáltal segít célcsoportra igazítani a mozit.

 

Ezért lesz a megrendelő MINDENHOL JELEN!